Podzimní závody 2014

15.05.2015 08:37

Podzimní závody byly zvoleny v pohodovém duchu. Zúčastnili jsme se třetího ročníku závodů v Louce u Olešnice, kde jsme si opravdu úžívali příjemné atmosféry. Jelikož jsme si půjčili jednoho alaskána Erola od Hely Levíčkové, jel Tom se čtyřkolkou a čtyřmi psy. Bylo sice teplé počasí, ale závody jsme si užili a naš psí tým byl u startování nějak vyjímečně v klidu a pohodě :).

Další závod, kterého se účastnil Tom s pejsky se konal na na Horníku u Třech Studní, jednalo se o MR ve sprintu. Jelikož se dohodl s Helou Levíčkovou, že v sezóně potrénuje i s Erolem a jeho bráchou Emilem, startoval zde s pěti pejsky. Byl nadšen ze zázemí hotelu Horník i celkovou přípravou akce. Řekla bych, že měl ještě dlouhou dobu z čeho brát energii :).

Nemohli jsme chybět ani na závodech v Bělči, kde je to vždy "veliké".  No a nakonec bylo veliké i naše spřežení. Náš tým pořád tvořili i Erol s Emilem a ještě k nim jsme zapřáhli Rozárku od našich přátel. Asi nemusím ani psát o Tomově nadšení, když mohl svůj první závod v MIDu odjet se šestkou :).